Президентът Румен Радев категорично се отказа от това да бъде

...
Президентът Румен Радев категорично се отказа от това да бъде
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Не мисля, че се върви към решаване на кризата

" Президентът Румен Радев изрично се отхвърли от това да бъде фактор в консултациите. Това, че той дава време и не бърза, е отлично, само че фактът, че нямаме осъществяване на конституционните отговорности той да бъде стимулатор и интензивният фактор в основаването на разговора сред партиите и задълбочаването на този разговор, по-скоро внушава на хората, че фокусът е върху партиите и единствено те имат отговорности, което не е по този начин по Конституция ", това съобщи пред БНР политологът доцент Татяна Буруджиева.

Според нея има клюки " че се дундурка тази обстановка, с цел да свърши нещо Народното събрание и да се отива отново на избори ".

" Не мисля, че се върви към решение на рецесията. Работата на Народното събрание сподели, че няма проблем да се образуват болшинства. Плаващите болшинства са свързани във всеки един от случаите с наличието на ГЕРБ, което потвърждава за следващ път, че първата и втората политическа мощ са доста значими за сформиране на държавно управление. Няма по какъв начин да се мине без присъединяване най-малко на една от двете ", е мението на доцент Буруджиева.

" Проблемът с държавното управление е в много радикалното разграничение в метода към рецесиите, видяхме го това в разискването за бюджета ", заключи тя.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР