Президентът Румен Радев изрази позиция и мнение, които не са

...
Президентът Румен Радев изрази позиция и мнение, които не са
Коментари Харесай

Слави Василев: Стратегическият интерес на България и на Европа е Путин да не загуби тази война

Президентът Румен Радев изрази позиция и мнение, които не са офанзива против държавното управление. Това съобщи в предавнето „ Офанзива “ по NOVA NEWS Слави Василев във връзка напрежението сред двете институции.

 Снимка: БГНЕС

Василев съобщи, че служебното държавно управление е съумяло да върне Лукойл от Швейцария, с цел да има приходи от налозите им у нас.

„ Тогава ангажимента беше, че няма да се пипа концесията на пристанище „ Росенец. Резултатът от концесията в „ Росенец ” няма да бъде усилване на контрола на българската страна върху нефтопродукти, влизащи в страната, а ще бъде съсипване на българска рафинерия “, счита Василев.

„ Дневният ред на тази коалиция не се „ плете “ в София, а в Брюксел и Вашингтон ”, уточни Василев.

 фотография: БГНЕС

Василев счита, че Радев не е прекосил границата с изявлението си, че „ Украйна сама упорства да води тази война “.

„ Стратегическият интерес на България и на Европа е Путин да не загуби тази война. Русия е нуклеарно въоръжена страна, където той ръководи 20 години. Президентът Радев счита, че този дневен ред би трябвало да се „ кове “ в София, по отношение на ползите на българския народ и българската страна ”, счита Василев.

Според Василев не би трябвало да бъдат продавани на Украйна реакторите на АЕЦ Белене. Той предложи да „ възродим плана Белене с цел да се сертифицира наличното съоръжение “.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР