Президентът Румен Радев изрази искрени съболезнования за загубените животи по

...
Президентът Румен Радев изрази искрени съболезнования за загубените животи по
Коментари Харесай

Президентът изрази съболезнования на Босна и Херцеговина за жертвите на наводненията

П резидентът Румен Радев изрази откровени съболезнования за изгубените животи по време на опустошителните наводнения в Босна и Херцеговина, в обява в обществената мрежа " Х ".

В подготвеност сме да предоставим нужната поддръжка, изправени пред това естествено злополучие, написа още българският държавен глава. 

I express my sincere condolences for the lives lost in the devastating floods across Bosnia and Herzegovina! We stand ready to provide necessary support in the face of this natural disaster.
— President.bg (@PresidentOfBg)
Припомняме, че мощна стихия връхлетя Босна и Херцеговина през вчерашния ден, като лиши живота на минимум 14 души и наводни няколко града и села в централните и южните елементи на страната. Спасителните служби в южната част на страната оповестиха и за няколко изчезнали и приканиха доброволци и армията да оказват помощ, защото пътищата бяха затворени и къщите останаха без електричество. 

Вчера от Министерството на външните работи също показаха съболезнования на Босна и Херцеговина за жертвите на наводненията в централния и южния региони на страната. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР