Президентът Румен Радев изрази абсолютната си подкрепа към исканията и

...
Президентът Румен Радев изрази абсолютната си подкрепа към исканията и
Коментари Харесай

Президентът Радев подкрепи исканията на превозвачите след среща на Дондуков 2

Президентът Румен Радев изрази безспорната си поддръжка към настояванията и подхванатите дейности от страна на българските превозвачи. Това стана ясно след срещата му с представители на браншови организации за авто транспорт, които бяха признати на " Дондуков " 2 във връзка проблемите с пакета " Мобилност ".

 © Българска телеграфна агенция
" Аз съм с вас и тъкмо справедливите ви претенции дават и мотив всички институции в България да са обединени в своята поддръжка към вас ", съобщи президентът. Той добави, че е приел срещата не с цел да се прави разбор дали някой досега е приключил или не работата си, а с цел да се посочи какво и по какъв начин би трябвало да се направи оттук насетне, тъй че да има някакъв триумф, тъй като това е триумф за България.

Радев уточни, че в президентската институция поддържат постоянна връзка с българските представители в Европейския парламент по тематиката.
Румен Радев - президент на Република България: Аз съм с вас и вашите обективни претенции дават и мотив всички институции в България да са обединени в своята поддръжка към вас. Вашата битка е обективна, тъй като подхванатите дейности и стремежи за промени по пакета " Мобилност " са в жестоко нарушаване на правилата на Европейски Съюз за свободния пазар, правилата за свободно придвижване на артикули, услуги и хора. И ние би трябвало да се борим за нашите права. Това е дискриминация към българския бизнес, която не би трябвало да разрешаваме да се реализира.  Превозвачи и евродепутати на митинг в Брюксел против пакета за подвижност Превозвачи и евродепутати на митинг в Брюксел против пакета за подвижност
На 10 януари български превозвачи излизат с ТИР-ове на митинг в Брюксел против пакета за подвижност "Макрон ", който тогава ще бъде гласуван в европейск...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР