Президентът Румен Радев изпрати абитуриент на 24 май. Синът му

...
Президентът Румен Радев изпрати абитуриент на 24 май. Синът му
Коментари Харесай

Ето как Радеви изпратиха абитуриента  



Президентът Румен Радев изпрати зрелостник на 24 май. Синът му Георги приключи XII клас в столичното 138 СОУ за западни и източни езици „ Проф. Васил Златарски “. Преди балната вечер на Радев-младши със съучениците му в първокласен столичен хотел цялата фамилия на зрелостника се събра на церемониален обяд в ресторант в София. Подготовката за празничната вечер на Георги стартира още от утринните часове на деня. По обяд синът на президента, дружно с майка си Гинка, баба си Добринка по майчина линия и по-голямата си сестра Дарина излязоха от фамилния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в персоналния автомобил на Георги – лъскаво черно ауди, и потеглиха към заведението, където родата подвигна тостове за завършването му.

За своя бал младият правоприемник на президента беше заложил на грациозен мрачен костюм с черна риза на първокласната марка „ Андрюс “. Майка му Гинка сияеше в зелена публична рокля, а сестра му Дарина не изневери на стила си и се появи с феерична младежка лилава рокля. И до момента в който някогашната жена на Радев се бе натъкмила с елегантни обувки на висок ток, дъщерята на президента още веднъж избра да бъде със спортни бели кецове. И двете дами обаче бяха с професионален макиаж и прически.

През цялото време, до момента в който се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее, евентуално получавайки поздравления за радостния мотив. Въпреки че президентът Радев бе извънредно зает навръх 24 май, въпреки всичко намерил време в промеждутъка от публични събития да отскочи да види сина си. Неговата майка Станка, която пристигнала особено от Славяново, както и фамилията на по-голямата му сестра Лозана също били поканени на тържеството.
Разведените Румен и Гинка, както и техните родственици, се събират дружно на една маса за пръв път от две години насам. През 2020 година абитуриентка бе тяхната по-голяма щерка Дарина, която в този момент е студентка втори курс в НАТФИЗ и жъне триумфи на театралната сцена.

Засега брат ѝ Георги пази в загадка бъдещите си проекти за реализация. Доскоро той бе измежду най-талантливите млади футболни очаквания, само че приключи кариерата си в ЦСКА изненадващо преди няколко месеца. retro /g

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР