Президентът Румен Радев иска да има единение, а прави най-голямото

...
Президентът Румен Радев иска да има единение, а прави най-голямото
Коментари Харесай

Борисов категоричен, че президентът Румен Радев прави най-голямото разединение

Президентът Румен Радев желае да има единство, а прави най-голямото разцепление. Това сподели пред българските медии в Ню Йорк министър-председателят Бойко Борисов във връзка със словото на президента Румен Радев във връзка навършването на 100 години от Войнишкото въстание, в което президентът приканва за единство.

Във връзка с думите на президента, че група общественици са се обърнали към него с самодейност за национално единство, Борисов разяснява: „ Не знам кои са тези интелектуалци и единители, само че не може президентът Радев всеки ден да употребява фразите „ всички от ГЕРБ ще ометем ", това са негови думи, не са мои, всеки ден да атакува най-голямата партия и нейните съдружни сътрудници и в един миг да излиза и споделя: единство ".

„ Аз нито един път не съм споделил против него, неговата институция или който и да било в България обидна дума. Точно аз съм ги молил в Народното събрание най-малко по значими тематики да имаме единство. Излиза, че той желае да има единство сега, в който той прави най-голямото разцепление. Нима аз неведнъж не съм казвал, че два коня по добре теглят каруцата или, че в случай че сме дружно, в случай че сме обединени. Какво получавахме за това? Дайте ми едно негово изявление, в което той гневно да не ни нападна. Толкова е явно за популизма и лицемерието към този момент – този, който сподели да ометем ГЕРБ, който сподели на Атанас Атанасов остава ти още една седмица. С две ръце поддържам желанието му за единство, само че дай образец господин Радев, дайте вие образец за единство, само че не с заявления, не с обръщения ", съобщи още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР