Президентът Румен Радев и съпругта му Десислава са на официална

...
Президентът Румен Радев и съпругта му Десислава са на официална
Коментари Харесай

Деси Радева като Мелания при краля на Испания

Президентът Румен Радев и съпругта му Десислава са на публична аудиенция в Кралство Испания по покана на крал Фелипе VI. Посещението е емблематично, тъй като е първата аудиенция на български държавен глава в Испания за последните 23 години, напомня Епицентър.

Крал Фелипе VI и кралица Летисия посрещнаха президентското семейство на България в двореца " Сарсуела ". Предполага се, че името на замъка произлиза от думата „ zarzas “, което значи тръни поради функционалността му на ловна хижа, което значи, че се намира измежду тръстините на кралските ловни полета.

`Деси

В " Сарсуела " през днешния ден живее кралското семейство, тук са офисите на техни кралски величества и в частност работните им кабинети. Тук монарсите одобряват задгранични делегации и техните ръководители, като наложителна е протоколната фотография на стълбите на замъка.

За фотоса с очевиден държавнически смисъл брачната половинка на българския президент Десислава Радева бе избрала грациозен тоалет, шит по поръчка за случая. Дрехата е решена в ярко наследник цвят, знак на мира - с висока обемна яка и протоколна дължина на полата няколко пръста под коляното. Г-жа Радева бе допълнила семплата си, само че извънредно елегантна визия с ефирна бяла брошка на ревера във формата на птиче перо в бял цвят.



Дрехата на Десислава мощно припомня на тоалета, с която някогашната първа дама на Съединени американски щати Мелания участва на инагурацията на брачна половинка си Доналд Тръмп през януари 2017 година Моделът на Ralph Lauren в ярко наследник цвят бе в стила на 60-те години на предишния век и въодушевен от дрешника на друга първа дама - Джаки Кенеди.

Тоалетът е толкоз известен, че става основа на голям брой дамски дрехи, носени от държавни и локални водачи, първи дами и топ модели освен в България, само че и по целия свят.

Няколко месеца след инагурацията на Тръмп сходна дреха облече зам.-кметът на Велинград Светла Томова за Празника на водата в града. За страдание, обаче визията ѝ бе надалеч от тази на първообраза.

През юли 2018 година тогавашният президент на Хърватия Колинда Грабар-Китарович също се появи с копие на дрехата на Мелания Тръмп за срещна с президента на Израел Реувен Ривлин. Китарович беше подбрала и високи ярко сини обувки, сходни на Мелания Тръмп. Косата ѝ също беше вдигната на кок. Доста аналогия да е съвпадане, съгласно хърватските медии.
`Деси

До през днешния ден Десислава Радева не бе обличала сходна дреха, само че пък бе копирала различен тоалет на американската си колежка. Роклята на брачната половинка на президента Радев при визитата на френското първо семейство Еманюел и Бриджит Макрон във Варна през август 2017 година мощно подсещаше тоалета на първата дама на Съединени американски щати, с който тя се появи в Панама през юни същата година. Разбира се, роклите не бяха идентични, само че приликите бяха съществени - същата цветова гама, идентична кройка в горната част с кръгло деколте и без ръкави, рязана в талията, и декоративни обемни копчета в долната част.
`Деси

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР