Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева преклониха глава

...
Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева преклониха глава
Коментари Харесай

Президентът Радев и съпругата му преклониха глава пред Елизабет II: Служеше на народа си!

Президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева преклониха глава пред тленните остатъци и делото на починалата кралица Елизабет II.

Пред българските медии в Лондон, държавният ни глава съобщи, че личностите като кралицата, оставили толкоз дълбока и ярка диря в международната история, са малко, съобщи БНР.

" С далновидността си, със мощния си държавнически нюх и отдаденост на задачата си в работа на своята страна и народ.

Срещите с нея оставят паметен спомен за мъдрост, за доброжелателност, за удивителния метод, по който тя пренасяше уроците от предишното към провокациите на нашето съвремие.

Неслучайно даже и в гибелта си кралица Елизабет продължава да сплотява, освен своите сънародници, които чакат с дни, с цел да се поклонят пред нейната памет, само че и целия свят…

Тук сме, с цел да изразим от името на българския народ нашите откровени съболезнования към кралското семейство и към народа на Обединеното Кралство Англия и Северна Ирландия. Тук сме и с цел да поздравим негово величество Чарлз III с прокламирането му за крал и аз имам вяра, че той ще продължи достойното дело на кралица Елизабет, и освен. Вярвам и че водени от общи полезности и интерес, нашите две страни ще задълбочават и обогатяват своето съдействие в името на мира и благоденствието в Европа ", заключи президентът Румен Радев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР