Президентът Румен Радев и първата дама се срещнаха с българската

...
Президентът Румен Радев и първата дама се срещнаха с българската
Коментари Харесай

Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша

Президентът Румен Радев и първата дама се срещнаха с българската общественост в Полша. Двамата съчетаха тоалетите си-Десислава Радева бе избрала елегантна алена рокля, а президентът черен костюм, допълнен от алена вратовръзка.
 Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша БГНЕС
Като допълнение към визията си, първата дама бе избрала дребна, розова чанта и семпли, стилни бижута. Вярна на стила си, Десислава Радева още веднъж бе избрала естествена визия за косата си.
 Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша БГНЕС
" Благодаря, че продължавате на полска земя да отстоявате своята българска еднаквост, дух и просвета и да ги споделяте с братския полски народ. Вие сте живият мост сред нашите два народа и лицето на България в Полша ", обърна се президентът Румен Радев към представители на българската общественост в Република Полша по време на неговото първо посещаване в страната в качеството му на държавен глава.

Първата дама придружи президента в Гърция, блесна с елегантна и семпла рокля (СНИМКИ)

" Връзките сред България и Полша са в напредък във всички сфери. И във връзка с двустранния стокообмен и вложенията, и в областта на икономическите планове. Но най-важното, което свързва нашите два народа, са дълбоките исторически, духовни и културни връзки ", съобщи още Румен Радев.
 Президентът и първата дама съчетаха тоалетите си в Полша БГНЕС
Българският президентът е на работно посещаване в Република Полша за присъединяване в срещата на най-високо ниво на самодейността " Три морета ", която сплотява дванадесет страни от района на Централна и Източна Европа, и в Глобалния конгрес, проведен от Атлантическия съвет.
  По тематиката Благотворителната самодейност на Десислава Радева, която тя пази в загадка Десислава Радева се срещна с представители на " София прайд " Десислава Радева, Мелания Тръмп и Бриджит Макрон в музей в Брюксел (СНИМКИ)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР