Президентът Румен Радев е категоричен, че местните избори не трябва

...
Президентът Румен Радев е категоричен, че местните избори не трябва
Коментари Харесай

Радев: Иска се оставката на шефа на ДАНС, защото е спазил закона

Президентът Румен Радев е безапелационен, че локалните избори не би трябвало да се употребяват за нова офанзива към Държавна организация „ Национална сигурност “ /ДАНС/, „ до момента в който не се случи проекта от записите “. Пред публицисти той съобщи, че оставката на Пламен Тончев се желала, не тъй като е нарушил закона, а тъй като го е спазил .

Държавният глава съобщи, че ще се запознае с претекстовете на премиера за настояването на оставката на Тончев, добавяйки, че в Закона за ДАНС пишело защо може да бъде освободен и там не попадал претекст – липса на доверие от страна на премиера. По думите му по логиката на Денков и той трябвало да си подаде оставката, защото обществото му нямало доверие.

„ В сглобката си нямат доверие, само че са се стиснали крепко “, означи Радев, акцентирайки, че имало притеснителни изявления от страна на министър-председателя по време на брифинга му по време, на който изиска оставката на Тончев.

Президентът направи коментар и за изборните резултати , като съгласно него жителите са загърбили вота. Всеки нов градоначалник идва с упованието за по-добро, посочи президентът.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР