Президентът Румен Радев, че на националния празник 3-и март ще

...
Президентът Румен Радев, че на националния празник 3-и март ще
Коментари Харесай

Радев отново на Шипка на 3-и март: Уважението към паметта на загиналите е наш морален дълг

Президентът Румен Радев, че на националния празник 3-и март ще отиде на Шипка.
Миналата година той беше подложен на критика от държавното управление, когато отиде там, поради противоепидемичните ограничения.
Тогава управляващите анулираха формалните тържества, само че все пак президентът се качи на върха.
 И на Шипка президентът не се спря с паралелите за празненствата на 3 март и ковид И на Шипка президентът не се спря с паралелите за празненствата на 3 март и ковид
И в неофициалната си тирада от Паметника на Шипка, президентът Румен Радев продължи с явните подмятания във връзка с възбраната там да има о...
Ето какво написа през днешния ден Радев в профила си в обществената мрежа:
" Уважението към паметта на починалите за България е наш честен дълг като народ. Отговорността ни пред съхраняването на историческата памет е не по-малка от превъзмогването на тестванията, пред които сме изправени през днешния ден.
На Трети март на Шипка дружно ще отдадем респект пред подвига на българските опълченци и съветските воини, които с кръвта си отстояха свободата на България.
Превъзмогването на духовната рецесия изисква моралният образец на хората, чиято всеотдайност е вложена в темела на българската страна, да бъде освен спомен, а да въодушевява и управлява делата ни в всекидневието. Достойно бъдеще за страната си можем да градим, единствено когато сме единни като нация ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР