Президентът Росен Плевнелиев разкритикува президента Румен Радев за забавянето на

...
Президентът Росен Плевнелиев разкритикува президента Румен Радев за забавянето на
Коментари Харесай

Румен Радев е популист и лидер на опозицията, оцени Плевнелиев

Президентът Росен Плевнелиев разкритикува президента Румен Радев за забавянето на подписването на указа за освобождение на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.
Плевнелиев дефинира президента Радев като президент популист и водач на опозицията , който се бори за националната обич, която в това време била нездравословна за България и добра за него.

 За Румен Радев назначението на Маринов за министър е парадоксално Обновена
За Румен Радев назначението на Маринов за министър е парадоксално

Президентът не дава още оценка на новите министри

В ефира на Нова Плевнелиев оцени конфликта сред президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов като " сериал сред двама мощни генерали " , при който министър председателят се е оказал по-мъдрия.

Двамата би трябвало да си оказват помощ, с цел да може България да върви напред, уточни той и добави, че към момента не е пристигнала огромната борба на президента Радев.

Плевнелиев посочи, че министър председателят Борисов има правото да изиска оставките , на който изиска и би трябвало да носи отговорност по тази причина.

 Президентът подписа указа за Младен Маринов Обновена
Президентът подписа указа за Младен Маринов

И пусна сериозен коментар във фейсбук профила си

Новият районен министър Петя Аврамова би трябвало да ревизира добре ли е изработен ремонтът на пътищата, да ревизира договорите за строителство, плана и изпълнителя по контракта. Регионалният министър не може да стои просто по този начин и при един огромен случай да си каже огромна работа, пояснява Плевнелиев.

Той добави, че следва огромна работа - би трябвало да се сключат нови рамкови контракти и да се погледнат други сектори от пътната мрежа в България, с изключение на този край Своге, на който при тежката злополука от 25 август починаха 17 души, а 21 бяха ранени.

Плевнелиев прикани страната да бъде съдник и възложител в качеството на изпълнените планове.
" Когато се ръководи националната пара, няма какво да се крие, тъй като хората желаят отчетност и бистрота ", счита експрезидентът, Той обави, че цялостната проверка е част от обикновената процедура, с която да се подсигурява, че вложените пари са вложени в добре свършена работа.

 Преасфалтираха злощастния сектор от пътя Своге - София
Преасфалтираха злощастния сектор от пътя Своге - София

В 20 часа възвръщат придвижването, а на следващия ден поставят маркировката

Относно арестите и обвиняванията, отправени към семейство Арабаджиеви и на притежателя на " Винпром Карнобат " Миню Стайков , Плевнелиев прикани институциите да слушат жителите повече.

Подобни измами в България има доста, само че би трябвало да се сложи явен надзор на кардинална основа, прикани той и добави, че институциите би трябвало да схванат, че справедливостта е огромната тематика в България, а освен в пушилка на акции.

 Съдът остави Миню Стайков за непрекъснато в ареста
Съдът остави Миню Стайков за непрекъснато в ареста

След 12-часово съвещание...

По отношение на процедурата на Европейския парламент по отношение на Унгария , Плевнелиев означи, че министър председателят на унгарската страна Виктор Орбан не е нашият сътрудник и идол, той бил водач, който в последните 10 години ръководи Унгария по метод, който върви по пътя на автократичната квази народна власт.

Той насочи зов всички политици да не си мислят, че Орбан би трябвало да бъде наш съдружник и сътрудник, като изключение прави единствено въпросът по миграцията. " Ние не можем да допуснем влизането на десетки и стотици мигранти в страната ", сподели в умозаключение Плевнелиев.

 Унгарската алтернатива на Борисов
Унгарската алтернатива на Борисов

Отлагането на позиция от страна на Борисов не е лишено от логичност, написа Димитър Петров
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР