Президентът Росен Плевнелиев е “прекрасният човек”, когото синоптичката Деси Банова

...
Президентът Росен Плевнелиев е “прекрасният човек”, когото синоптичката Деси Банова
Коментари Харесай

Плевнелиев във връзка с известна синоптичка

Президентът Росен Плевнелиев е “прекрасният човек”, който синоптичката Деси Банова срещна. Действията и на двамата от 9 октомври насам подсказват, че се готвят за медийното цунами, което ще последва, като осветят връзката, написа "168 часа ".

Всичко стартира с малко по-дълъг от нормалното другарски диалог, на който се усещат добре и двете страни. След това идва сякаш инцидентен есемес. Настъпва и моментът за втора, трета среща, на която нещата малко по малко се задълбочават.

В тази поредност са се развили събитията в персоналния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова. И при тях всичко стартира на смешка, само че се радват на извънредно хармонична връзка.

"168 часа " написа, че споделя тази история с ясното схващане, че за любовта сред някогашния президент и служителката на Нова тв рано или късно ще се разбере и е по-добре да бъде прочетена в меродавен вестник, вместо жълтата преса да се упражняват на техен тил.

На 9 октомври пред "24 часа " президентът Плевнелиев разгласи, че фамилната му връзка с Юлияна е към този момент минало. 10 дни по-късно Деси Банова също нарушава правилото да не разисква персоналния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна вест ", както афишира самата водеща.

"Продължавам да считам, че персоналният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да приказвам пред моите другари, тъй като не желая да се спекулира с тематиката. Повече от година и половина съм разграничена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прелестната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се в резултат на разнообразни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато като че ли съществува вирус, който удря фамилиите и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за сътрудниците да поемат по собствен път. Не желая да бъда разбрана неправилно, само че може би по този начин е по-добре и за самите деца. Ще продължа да почитам Ивайло и фамилията му. Заедно ще вземаме всички значими решения ", декларира 37-годишната Деси Банова. В същото време прави още едно доста персонално самопризнание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но неотдавна срещнах прелестен човек. Много съм щастлива, доста съм влюбена, само че още всичко е в начален стадий. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР