Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017г.) намекна, че премиерът Бойко

...
Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017г.) намекна, че премиерът Бойко
Коментари Харесай

Плевнелиев намекна, че Борисов ще се яви на президентските избори през 2021г.

Президентът Росен Плевнелиев (2012 - 2017г.) загатна, че министър председателят Бойко Борисов ще се яви на президентските избори през 2021г. Това стана по време на речта му по време на Националната среща на партия ГЕРБ след локалните избори 2019г.
Това не е последната борба. Ще ни прожектират всички една генералска борба - ще има генералска борба сред генерала президент и генерала министър председател на президентските избори през 2021г. Според мен същинската борба няма да е сред генералите, а ще бъде на полезностите. Останете демократи и продължете напред по пътя на европейското развиване на България, сподели Плевнелиев.
Президентът Росен Плевнелиев поздрави ГЕРБ за разгромната победа в страната. Той обаче предизвести, че доверието елементарно се дава и елементарно се губи. “Работете за доверие, всеки ден, всеки час ”, съобщи Плевнелиев. Той съобщи, че са минали тежки избори и разкритикува тези, които не са дали оценка на аферата “Костинброд ”.
" На тези избори се говореше доста за пазаруването на гласове, говореха го тези, които направиха Костинброд. На тези избори се говореше доста за битката с корупцията, само че никой от тези, които говореха не е дал работещо решение на казуса. Говореше се доста на тези избори за едноличен режим и тирания. Именно тези, които приказват, и до през днешния ден не са дали оценка за единствения комунистическия тоталитарен режим в страната ", не пропусна да нападна Българска социалистическа партия Плевнелиев. 
" Аз съм дясномислещ човек и вие доста добре знаете това. Трудно мога да споделя унижението, което изпитах от това, управлението на " Демократична България " да влезе в съюз с Мая Манолова. Това, което се случи на балотажа е мотив да изразя не просто дълбокото си отчаяние, а че в действителност толкоз пъти се желаят оставки, с цел да вървят напред. Направо да си изберат Мая Манолова за началник и да се знае кой кой е в българската политика ", обърна се Плевнелиев към " Демократична България ".
А гласоподавателят заслужава да строи къщата си на здрави фондаменти.
" Политическа партия ГЕРБ е здрав фондамент. Пазете го. Останете дружно на фона на всички раздели в политиката. И не на последно място Благоевград и Видин са двата града в България с най-нисък приход на индивида. Обикновения човек е значим, вероятност за него и децата му. Това значи битка за всяка инвестиция. Истинската битка с корупцията минава през електронно ръководство, минава през индустриални зони, минава през изпитание на всички равнища да модернизираме страната. Политическа партия ГЕРБ реализира доста през последните 13 години. Вълшебната дума беше " Градим и надграждаме ". Не разваляйте, а градете. ", пожела на победилите кметове някогашния президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР