Президентът Реджеп Тайип Ердоган ще проведе първия си предизборен митинг

...
Президентът Реджеп Тайип Ердоган ще проведе първия си предизборен митинг
Коментари Харесай

Ердоган започва предизборните си митинги в Афьонкарахисар

Президентът Реджеп Тайип Ердоган ще организира първия си избирателен протест в Афьонкарахисар, където бяха положени основите на Партията на справедливостта и развиването през 2001 година

След първия протест, който ще се организира на площад Зафер, Ердоган ще отиде в Ескишехир и ще участва на груповата гала по откриването на някои уреди, в това число пилотното оборудване, основано на полето в квартал Бейликова, където е открит запасът на „ редкоземния детайл “.

Докато митингите са планувани в 40 провинции до 14 май, митингите се възнамеряват да се проведат в 2 разнообразни града в някои дни. След утрешния протест в Денизли, Ердоган ще участва на церемонията, която ще се организира в пристанище Зонгулдак Филиос в четвъртък, 20 април, за въвеждане на черноморски природен газ в системата.

Обещавайки 319 хиляди непрекъснати жилища за една година на жертвите на земетресението, Ердоган ще достави първите селски къщи, издигнати в Gaziantep Nurdağı на жертвите на земетресението на втория ден от Eid al-Fitr.
На 23 април танкът Altay ще бъде доставен на турските въоръжени сили. Ердоган ще участва на церемонията по предаването в Сакария.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР