Президентът Радев за четири години постигна немислимото - разруши всеки

...
Президентът Радев за четири години постигна немислимото - разруши всеки
Коментари Харесай

Александър Ненков: Президентът е изпълнен с омраза, няма капчица мъжество - не може да управлява

Президентът Радев за четири години реализира немислимото - унищожи всеки мост сред инститиуциите. Тоева сподели зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков по време на дебата в Народното събрание по петия избор на съмнение против кабинета "Борисов 3 " на тематика корупция.

Този човек не трябва да бъде овластен с толкоз доста власт. Този човек е изпълнен с ненавист, реваншизъм, през последните четири години наричаше с какви ли не прилагателни Народното събрание, наричаше ни мутри, няма институциия която да не неуважил. И този човек желае цялата власт – аз не съм податлив да му я дадем, съобщи Ненков.

Депутатите разискват петия избор на съмнение против държавното управление

Президентът нямаше храброст даде добра оценка за постигнатите от кабинета резултати – преди рецесията с ковид България в беше в най-хубавото финансово и икономическо положение през последните 30 години. България зае и доста по-добра позиция в Еврропа, реализира и немислимия триумф да влезе в чакалнята на Еврозоната. Благодарения на персоналните качества на същия този "лош " Борисов България е предпазена и оправя успепно с мигрантска рецесия. Когато има избори, на този "лош " Борисов най-мила му е партията, само че след изборите той не дели по никакъв метод сътрудниците или кметовете – на него му е блага страната А Радев за 4 години не сподели една добра дума. Не имам вяра че подобен човек – без капчица геройство в себе си, може да ръководи страната, уточни Александър Ненков.

Обръщам се към протестиращите и ги приканвам да влагаме разсъдък, страстите не са добър консултант. Изборите са след шест месеца и възможна оставка на държавното управление ще докара до това, че няма да имаме работещ парламент. Нека търсим разновидности и сред нас да има мостове, а не пропасти. Искам да се обърна към тези, които се пробват да яхнат митинга – протестиращите и вас не ви харесват, сподели още зам.-председателят na ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР