Президентът Радев проведе консултации с представители на ПГ на ГЕРБ-СДСПокрай

...
Президентът Радев проведе консултации с представители на ПГ на ГЕРБ-СДСПокрай
Коментари Харесай

Държавният глава: Освен въпроса за властта с усилията на всички политически сили трябва да се решават без забавяне и проблемите на хората

Президентът Радев организира съвещания с представители на ПГ на ГЕРБ-СДС

Покрай въпроса за властта с напъните на всички политически сили и на цялата администрация би трябвало да се вземат решение без закъснение и тежките неотложни проблеми на хората. Това съобщи президентът Румен Радев, пред представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. Държавният глава организира през днешния ден на „ Дондуков “ 2 втори кръг от съвещания с политическите сили, показани в 47-ото Народно заседание, преди да връчи третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление в границите на сегашния парламент. Вицепрезидентът Илияна Йотова взе участие в срещата.

Румен Радев съобщи, че в сериозни моменти българите чакат решение на техните проблеми, огромна част от които не са от в този момент, а още от предходни ръководства. С парламентарния и управническия си опит ГЕРБ-СДС изцяло би трябвало да осъзнава какво значат нови избори, липса на работещ парламент и преходни интервали, в които, администрацията не може да работи дейно и в цялостен потенциал, уточни президентът. Той сложи и въпроса дали рецесиите в страната няма да пресекат растежа в индустриалното произвеждане и редица позитивни индикатори, които се регистрират от ръководещите.

Председателят на парламентарната група Десислава Атанасова съобщи, че от ГЕРБ-СДС осъзнават серията от рецесии, в които страната се намира. По думите й е належащо да се търсят устойчиви решения за България. Затова политическата мощ се включва в консултациите за търсене на излаз от рецесиите. Десислава Атанасова акцентира и мнението на ГЕРБ-СДС, че не вижда формула, зад която да има устойчиво болшинство и държавно управление в границите на актуалното Народно заседание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР