Президентът Радев никога досега не е правил подобен жест. Признавам,

...
Президентът Радев никога досега не е правил подобен жест. Признавам,
Коментари Харесай

Любомир Ковачев от СДС пред Lupa.bg: Радев показа първия жест, който го прави наистина президент

Президентът Радев в никакъв случай до момента не е правил сходен жест. Признавам, че сме учудени. Така разяснява историческата крачка на президента, който се поклони пред паметника на жертвите на комунизма в София и с това получи възторженостите на десницата, някогашният зам.-председател на сините Любомир Ковачев, минути след годишната гала на знаковото място в столицата.

Абсолютно съм склонен с посланието на президента, че всички, които са жертвали себе си в името на това, което виждат като положително за България, би трябвало да бъдат почитани и почитан. Този жест на президента, който, признавам, че за мен е озадачаващ, в действителност е заслужен за възторженостти, съобщи той.

Мисля, че за към този момент 6 години ръководство на Румен Радев, това е първият му жест, който го прави в действителност президент, тъй като президентът би трябвало да въплъщава единството на нацията. Уважението към хората, които са работили и отдали живота си за България, без значение от техните политически визии, е тъкмо жест в посока на това, че нацията би трябвало да бъде единна, разяснява синият политик.

Така че тази постъпка на президента е почтена за възторженостти, заключи Ковачев.

Според него безусловно всеки президент на България е наложително да отдава респект на жертвите на комунизма, тъй като починалите са почтени българи, работили за дела, без значение дали ще бъдат признати от всички и са платили с цената на живота си. Това са хора, работили за България съгласно своите разбирания, тъй че всеки би трябвало да им сервира жест на почитание, безапелационен бе Ковачев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР