Президентът Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и

...
Президентът Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и
Коментари Харесай

Борисов от Каспичан: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

Президентът Радев не е безконечен! Служебните кабинети донесоха безпорядък и чудовищна инфлация. Знайни и незнайни хора, посочени от един човек, се упражняваха две години и половина и резултатът е безвремие! Това е тирания! 

 

Ей в този момент, минах по автомагистралата. Щеше да е подготвена от Търново до Търговище, а в този момент - нищо. Безвремие!

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Каспичан, където участва на откриването на нов храм, който носи името “Св. Пантелеймон и Свети седмочисленици ”. Строежът е подкрепят от партията с подаяние в размер на над 110 000 лв..

 

" От години се приказва за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови оферти, които се одобриха. Ако би трябвало да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има доста съществени диспути по доста тематики ", заяви още той.

 

" Всички партии, които желаят, поддържат, са действителни участници в този развой и аз мисля, че се случи ", добави Борисов.

 

" Служебното държавно управление би трябвало са го има единствено в рисков случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, до момента в който траеше този безпорядък, безвремие - нищо! Ей в този момент, минах по автомагистралата. Щеше да е подготвена от Търново до Търговище, а в този момент - нищо. И всички тези знайни и незнайни хора - посочени от един човек. Това е тирания! ", съобщи Борисов.

 

" На кого лишаваме пълномощията? Президентът Радев да не е безконечен?! Много му хареса две години и половина да ръководи еднолично страната. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в страната. Освен безпорядък, бедност, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. Аз не скърбя за това и смятам като демократ, че Народното събрание е мястото, където би трябвало да се вземат решение всички въпроси ", добави прочувствено водачът на ГЕРБ.

 

" Местните избори са си локални избори. Решават ги хората от града и селата ", означи той, запитан дали ГЕРБ ще поддържа кандидатурата на ПП-ДБ за градоначалник на София.

 

" Ние сме демократична партия, която с единогласие или отхвърля, или трансформира. Септември месец ще сме тука и ще си приказваме по тази тематика ".

 

Относно " сглобката " ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ той съобщи: " Надявам се с сътрудниците да не се поддаваме на страсти. Мисля, че те осъзнават, че би трябвало да си мерят приказките. Включително и за локалните избори. Много деликатно. Ако желаят да има устойчиво ръководство ".

 

Борисов добави, че нови избори биха тласнали страната " отново към безпорядък ". Затова би трябвало да се залага на разсъдъка и на интелигентността: " Нали имат искания, че са интелигентни ".

 

Борисов изрази възмущението си от бруталното посягане против 18-годищното момиче, нарязано с макетно ножче от бабаита Георги Николаев.

 

" Няма да вляза в разногласието кой е отговорен. Затова беше значимо да приемем закона за домашното принуждение, беше значимо да приемем измененията в Наказателния кодекс ", добави той.

 

Лидерът на ГЕРБ разяснява и абсурда с футболните почитатели в Скопие.

 

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, защото е левскар.

 

" Не би трябвало да бъркаме политиката със спортните пристрастености. Тези, които са надвишили правата си там - дали са служители на реда или пък от агитките, за тях си има правораздаване. Но, в случай че зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде мъчно при гостуването. И още веднъж ще имаме тестване за полицията и политическата класа - нещо, безусловно излишно ", сподели още Борисов и акцентира: Ние имаме контракт за добросъседство и другарство. Ние сме дали на Албания и Македония опция да отидат в Европейския съюз/.

" Не ги разбирам нашите съседи, за какво го разрешават това? Защото единствено положително са видели от България ", сподели още Борисов във връзка случаите в Скопие от предходната седмица.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР