"Президентът Радев има един голям публичен проблем - съпругата му

...
"Президентът Радев има един голям публичен проблем - съпругата му
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Големият публичен проблем на президента, е съпругата му

"Президентът Радев има един огромен обществен проблем - брачната половинка му Десислава Радева. Бившата секретарка на Слави Трифонов го замеси в сериал от кавги ", разяснява в обществената мрежа известната журналистка Соня Колтуклиева.

Президентската брачна половинка през април, преди евровота, качи на страницата си във Facebook клипа на канадската рок група Nickelback Burn It To The Ground ( “Изгори го до основи”) с коментар:
"А огромният изменник постоянно е най-близо. И по тази причина най-трудно се вижда... Големият изменник е нерешителен, сине. Инак няма да е изменник, а зложелател. " - Мария Лалева, "Живот в скалите ". Всичко това се отнасяше до Иво Христов, началник-кабинет на президента, който внезапно за мнозина се озова 4-ти в листата на Българска социалистическа партия за европейските избори, само че резервира отличните си връзки с Румен Радев.

Президентската брачна половинка качи на профила си във Facebook клип на Цеца Величкович с песента “Кукавица” нощес, след първия тур на локалните избори. На пръв взор това наподобява обвързвано с думите на премиера Бойко Борисов към десните за балотажа в столицата Фандъкова-Манолова: в случай че желаят десните, да си поддържат “кукувици костинбродски”.

Журналистката Веселина Томова, обаче, разгласява превод на текста на песента от сръбски език с идиоматично значение на “кукавица” като “страхливец”.
И незабавно реакцията на Десислава Радева закупи различен смисъл: в неделя, откакто гласоподаваха, президентът и министър председателят си размениха остри думи - само че не личностни нападки или обиди! - във връзка избора на Иван Гешев за основен прокурор.

Бившата държанка на ген.Радев, се трансформира в брачна половинка на номинирания от Българска социалистическа партия пенсиониран главнокомандващ на Военновъздушни сили форс-мажорно, часове преди началото на кандидат-президентската акция, след папарашки фотоси и обвинявания в блудничество.
Неизвестната до този миг Десислава възмути публиката с безусловно несъответствуващото костюмче с минижуп в триумфалната за ген.Радев вечер, когато той беше определен за президент с впечатляващ резултат.
Сетне последваха: пост във Facebook за котешкия СПИН, неприятно подбрани тоалети, пътни недоразумения, коментарът за “афроамериканката”-служителка на Луфтханза на немско летище...важни за президента събития се неглижираха поради следващия недомислен аутфит на брачната половинка му.
И по този начин до ден-днешен...

Гражданката Десислава Генчева-Радева може да мисли за жителя Бойко Методиев Борисов каквото си изиска. Но президентската брачна половинка да назовава министър-председателя “страхливец” е непочтено. И конфузно за президента.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР