Президентът Радев има два режима на работа - като има

...
Президентът Радев има два режима на работа - като има
Коментари Харесай

Явор Божанков нападна президента Радев: Той правеше лицеви опори в клубовете на Алексей Петров

Президентът Радев има два режима на работа - като има длъжностен кабинет, когато е благополучен, и когато има постоянно държавно управление и съгласно него настава безпорядък и всички ще умрем, това съобщи по Нова телевизия депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков. Той остро отвръна на изявлението на президента по време на тържествата на Шипка, при което Радев съобщи, че ръководещите страдат от властова булимия.

Божанков съобщи, че президентът би трябвало да си спомни, че естественото е да има парламент и постоянно държавно управление, а служебната власт би трябвало единствено да провежда изборите. “Служебният кабинет се държаха като мародери! ”, съобщи депутатът. Това накара водещият Виктор Николаев за попита дали това определение не е прекомерно мощно. Божанков съобщи, че не счита по този начин и даде образци с договорите за доставки на горива на служебното държавно управление.

Депутатът съобщи също, че на сякаш небогати хора в служебната власт, издигната от президента, роднините им внезапно са станали много богати. Той разяснява, че всички сигнали за корупция, които депутатите от ПП-ДБ имат за предходното ръководство, се дават на прокуратурата.

Той отвърна и на намека на Румен Радев, че Алексей Петров стои зад формулата на сглобката на ПП-ДБ с ГЕРБ. “Президентът прави лицеви опори в карате клубовете на Алексей Петров. Така му стартира акцията. Но би било заяждане да приказвам за това ”, съобщи Божанков. Той съобщи, че каквито и взаимни отстъпки и проблеми да има настоящето ръководство, то е доста по-добре от “едноличната власт на човек, за който в общественото пространство се приказва, че пази съветски ползи ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР