Президентът Радев готви широкомащабен фронт за нанасяне на контра-удари срещу

...
Президентът Радев готви широкомащабен фронт за нанасяне на контра-удари срещу
Коментари Харесай

Контрапреврат на Радев. Президентът активира…

Президентът Радев готви широкомащабен фронт за нанасяне на контра-удари против тройното държавно управление на ГЕРБ, ППДБ и Движение за права и свободи.

 

Както ПИК към този момент писа, президентът е задействал шефовете на служби за незабавно търсене на компромати против водачите на сглобката. Разговорите текат в прословутата загадка стая на покрива на президентството, превърната в нещо като panic room. На срещите участва и брачната половинка на Радев – Десислава, която още веднъж е поела дейна роля в политиката.

 

В същото време Радев е ускорил партийния си план – нова, лявоцентристка партия с водач Атанас Пеканов и съществени фигури Крум Зарков, Гълъб Донев, Весела Лечева и Кирил Добрев. Според източници от „ Дондуков “ 2 планът ще бъде основан знаково преди локалния избор, евентуално при започване на октомври.

 

Партията на Радев ще търси партньорство с Има Такъв Народ на Слави Трифонов, „ Български напредък “ на Стефан Янев и Левицата на Константин Паскалев и Мая Манолова.

Президентът към този момент се е отказал да нападна „ Позитано “ 20, както и от концепцията да подмени Корнелия Нинова начеро на Българска социалистическа партия със своя правилен човек от вида на Калоян Паргов, настояват източници от „ Дондуков “ 2.

 

Раден продължава сондажите и със знакови кметове от ГЕРБ и Демократична България, които ще се помъчи да притегли на своя страна като самостоятелен кандидатури на локалния избор. Сред „ обвинените “ са градоначалник по морето, както и градоначалник на средноголям регионален център.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР