Президентът Радев е казал пред своите: избори 2 в 1.

...
Президентът Радев е казал пред своите: избори 2 в 1.
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Президентът Радев не иска редовно правителство, иска служебният кабинет да организира избори 2:1, за да спечели втори мандат

Президентът Радев е споделил пред своите: избори 2 в 1. И Бойко Рашков - наложително вътрешен министър, с цел да приготви (с “огън и жупел”?!) президентския избор.

Радев не желае към този момент кабинет с третия мандат. Защото от Демократична България и ИБНИ са съгласни служебният кабинет да стане постоянен, само че без компрометирания Бойко Рашков.

Радев приема кабинета на “Има подобен народ” като прецакване и заплаха за него.

Радев не желае, в действителност, 46-ят парламент да излъчи постоянно държавно управление с който и да било мандат. Иска неговият длъжностен кабинет да провежда президентските избори, откакто Слави Трифонов ясно сподели, че не позволява Румен Радев да му е наставник.

Забелязвате ли (навярно - да) какъв брой гръмовно и натрапчиво се раздухват мнимите “постижения” на служебния кабинет?! Самообявилите се за “свободни медии” величаят като уникат Кирил Петков, прикривайки съмнителните му бизнес-успехи и скандалните му стопански решения; вторачени са като зомбирани в комунистическия следовател от сталинистки вид Бойко Рашков.

На ход са Играчите в Народното събрание. Ще се оставят ли Румен Радев да си изиграе неговата игра и да стартира установяването на властнически режим с миризмата на военна тирания или ще запазят парламентаризма, колкото и нежен да е той?!/ 5gmedia.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР