Президентът Радев е едно изключение, президентът Радев е мъжко момче:

...
Президентът Радев е едно изключение, президентът Радев е мъжко момче:
Коментари Харесай

Жорж Ганчев: Бойко е толкова самовлюбен, че сам се ревнува

Президентът Радев е едно изключение, президентът Радев е мъжко момче: квалифициран е за авиатор на изтребители и човек би трябвало да е наясно с какъв необикновен субект си има работа – той го сподели с едно придвижване оня ден. По този метод Жорж Ганчев разяснява в студиото на „ Тази събота” по бТВ коремното възлизане на лост, което президентът повърхностно направи в костюм преди дни при посещаване на военна база.

„ Той е един благополучен човек, защото има кауза”, безапелационен беше някогашният водач на Българския бизнес блок и някогашен претендент за президентския пост.

Според него отправеното обръщение е: „ Здрав съм, искам да работя, имам сила и не можете да се конкурирате с мен”. Ганчев счита, че това е ориентирано към тези, които хулят президента: „ Омерзението на имиджа на президента, определен от цялостен народ, е една доста позорна стъпка към анархия на нашия народ, вместо към обединение”.

Той прикани: „ Държавния мъж е доста интелигентен и дамата до него е доста свястна. Това е огромен триумф за България. Ние би трябвало да му се радваме, да ги насърчаваме, да бъдат щастливи, като излязат пред света да цъфтят първо от персонално благополучие и второ – от горделивост към Отечеството”.

Жорж Ганчев призна, че харесва и Бойко Борисов: „ Той е потребен, дава добър образец за мъжкарство, въпреки че е самовлюбен дотам, че самичък се ревнува”. Той прикани премиера да стои повече у нас и да се занимава с българските проблеми, а не „ да хвърчи по Балканите и в селото Брюксел”.

Анализът на някогашния водач на БББ обаче излезе надалеч от границите на България. Според Жорж Ганчев „ обединеният съветски народ няма да се повлияе от никакви калинки от никакъв вид, спонсорирани от юдеомасонската верига на Конгреса в Америка” и ще поддържа Владимир Путин. В същото време „ Барак Обама е доста смислено момче (…) в действителност желаеше да бъде потребен, само че Америка не му позволи”, а „ Доналд Тръмп е доста специфична птица, той е боец”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР