Президентът Радев е безалтернативен като фигура. Той заложи работещ модел

...
Президентът Радев е безалтернативен като фигура. Той заложи работещ модел
Коментари Харесай

Президентът Радев е безалтернативен като фигура

Президентът Радев е безалтернативен като фигура. Той заложи работещ модел на съдействие сред привидно непримирими идеологически съперници от ляво и от дясно, който в този момент работи в служебното държавно управление. Това сподели евродепутатът Иво Христов в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Той обаче уточни, че това не подсигурява преизбиране, това зависи от изборната интензивност.

По думите му Радев е бил припознат от десницата поради водените от него борби, които са общ знаменател за цялата демократична общественост. „ Със способността си да споделя „ не " той се движи в тесния кулоар сред ползите на Великите сили. Президентът се старае да отстоява българския интерес. Това е мъчно, само че той го прави ", добави Христов.

Той бе безапелационен, че „ Продължаваме промяната " не е партия на Румен Радев.

Според Христов Планът за възобновяване и развиване е бил занимателен, с цел да бъде усъвършенстван и сега има доста по-компактен и целеустремен тип. „ Друг е въпросът, че съгласно мен Брюксел се пробва да шантажира България да отстъпи от твърдата си позиция във връзка с Македония, против което да даде картбланш на нейния План за възобновяване. Отказът се показва като условие да затворим своите ТЕЦ-ове. Това е рамката на конфликтната обстановка сега. Тази непреклонност на Брюксел, за която приказва министър Пеканов, е стимулирана от това предпочитание ", счита евродепутатът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР