Президентът призова служебния премиер Димитър Главчев да предложи две жени

...
Президентът призова служебния премиер Димитър Главчев да предложи две жени
Коментари Харесай

Президентът призова премиера Главчев да предложи две жени за еврокомисар

Президентът прикани служебния министър председател Димитър Главчев да предложи две дами като номинации за български еврокомисар, тъй като мъжете няма да имат късмет според критериите на Урсула фон дер Лайен.

 

" Това, което е в писмото на Урсула фон дер Лайен, е двама претенденти, от които единият наложително да бъде жена, само че в тази обстановка в случай че ние пратим мъж и жена, няма безусловно никаква конкуренция – незабавно ще бъде определена дамата. Да изпратим две дами, тъй като мъжът няма никакъв късмет. България закъсня, тъй че мъжете са много повече от това, което е споделила Фон дер Лайен ", уточни Румен Радев.

 

" Силно се надявам процесите в българската политика да не изгонят изцяло гласоподавателя от урните ", разяснява Радев във връзка войната в Движение за права и свободи и апела на поддръжниците на Доган президентът да заеме позиция за имотните саги с Росенец и " Бояна ".

 

" Всички връзки сред партиите би трябвало да се разполагат в границите на закона, само че за жалост приличието ги напуща ", разяснява още президентът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР