Президентът пожелава на българските граждани здраве, сили и вяра за

...
Президентът пожелава на българските граждани здраве, сили и вяра за
Коментари Харесай

Румен Радев поздрави българите за Цветница

Президентът пожелава на българските жители здраве, сили и религия за постигането на мир, правдивост и взаимност по случай празнуваните през днешния ден християнски празници. Това оповестиха от прессекретариата на президента.

„ По мотив православния празник Цветница и отбелязвания от католическата и арменската общественост християнски празник Възкресение Христово на 17 април 2022 година президентът Румен Радев пожелава на всички български жители здраве, сили и религия в реализирането посредством каузи на Христовите истини и добродетели за мир и обич сред индивидите, за правдивост и взаимност.

В интервал на тежки тествания за всички да проявим състрадание и съпричастност към хората в неволя, тъй като те се нуждаят от нашата протегната за помощ ръка, акцентира президентът в поздравлението си.

Великден е славна победа на живота над гибелта, на светлината над мрака, на истината над неправдата, показва президентът в поздрава си към представителите на католическата и арменската общественост у нас. Той отбелязва, че през днешния ден православните българи почитат ярък празник в християнския календар – Вход Господен в Йерусалим. Цветница се празнува и от хилядите наши сънародници от протестантската общественост. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР