Президентът по баскетболните операции на Лос Анджелис Лейкърс Меджик Джонсън

...
Президентът по баскетболните операции на Лос Анджелис Лейкърс Меджик Джонсън
Коментари Харесай

Меджик си постави срок за големи трансфери

Президентът по баскетболните интервенции на Лос Анджелис Лейкърс Меджик Джонсън си сложи период, в който “езерняците” би трябвало да съумеят да привлекат огромни имена в състава си. В противоположен случай огромният №32 на Ел Ей ще се откаже непринудено от позицията си и ще напусне.

“Необходимо ни е време. Още когато се съгласих да стартира работа тук ви споделих, че на Лейкърс са нужни две лета. Това и идващото. Това е. Ако не мога да спазя обещанието си, самичък ще си потегли, няма да е належащо Джийни Бъс да ме уволнява. Тогава бих си тръгнал, тъй като това ще е доказателство, че не ставам за тази работа”, разкри Джонсън при представянето на част от определените в Драфта от Лейкърс играчи - Мориц Уагнър и Святослав Михайлюк.

“Знаете ли какъв брой пъти съм играл на финали? Мислите, че се тормозя? Играл съм на 9 финала. Няма напрежение. Ще си свърша работата”, добави той като отговор на въпрос дали усеща напрежение по отношение на започващата на 1 юли свободна организация.

“Имаме нужните средства и еластичност. Гледаме напред към юли, само че няма да изиграем всичките си карти това лято”, добави Джонсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР