Президентът обяви, че е готов със състава на следващото служебно

...
Президентът обяви, че е готов със състава на следващото служебно
Коментари Харесай

В Пазарджик Румен Радев обяви, че е готов със следващото служебно правителство

 Президентът разгласи, че е подготвен със състава на идващото служебно държавно управление. Той обаче отхвърли да разяснява дали ще има промени в състава на настоящия кабинет, както и имената на министрите, които ще влязат в изпълнителната власт. Държавният глава още веднъж акцентира, че техните имена ще станат ясни в четвъртък, когато той ще разпусне Народното събрание. 

Президентът акцентира, че оценката за депутатите в 46-ото Народно заседание ще бъде дадена от гласоподавателите.  " Оценката за участниците от разигралите се събития на територията на Народното събрание ще бъде дадена от българския гласоподавател на изборите. Трябва да се мисли постоянно за България, а това не постоянно беше на пръв проект ", уточни.

Българското учебно заведение не е единствено храм на знанието. Това е свято място, където нашите деца се трансформират в осъзнати персони. Това съобщи президентът при тържественото разкриване на образователната година в ОУ " Христо Смирненски “ в Пазарджик. Държавният глава уточни, че неслучайно е дал отговор на поканата да гостува в учебното заведение, защото то е най-старото в Пазарджик, намерено още през 1823 година от свещеник Дионисий.

Днес учебният звънец ще огласи цяла България и нашите деца още веднъж ще прекрачат прага на учебното заведение, с цел да поемат по светлия път на познанието. Поколения жадни за култура българи предават този завет на своите деца, сподели президентът пред учениците и учителите в ОУ " Христо Смирненски “. Той означи, че най-вълнуващ е денят за първокласниците и техните родители.  

Президентът открои значимата роля на българския преподавател за това да предизвиква децата да се стремят към знания, към новото и непрестанно да се  самоусъвършенстват. " Много се веселя, че имаме такива учители и с общи старания водим нелеката битка нашите деца да бъдат в клас “, акцентира президентът. По думите му единствено по този начин образованието може да реализира своята огромна цел – освен да дава познание, а и да възпитава и да построява персони. 

Без вашите старания българската нематериалност и нашето бъдеще са просто немислими, обърна се към учителите и добави, че поддръжката на родителите към децата също е значима за триумфа на образованието. " Нека новата образователна година ви донесе доста познания и доста нови другари “, сподели още президентът пред учениците в ОУ " Христо Смирненски “ в Пазарджик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР