Президентът няма да връчи третия проучвателен мандат на партия Възраждане

...
Президентът няма да връчи третия проучвателен мандат на партия Възраждане
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да разрешат на президента да връчи мандат на нас

„ Президентът няма да връчи третия изследователски мандат на партия „ Възраждане ” – няма по какъв начин да му бъде позволено. Президентът и всички останали представители на политическия хайлайф в нашата страна са несвободни хора, никой няма да му разреши сходен ход ”.
Прочетете още
Това съобщи пред NovaNews.bg водачът на партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

„ Изходът от политическата рецесия са нови избори ”, разгласи Костадинов. „ Да отиваме на нови избори, там конфигурацията ще бъде напълно друга ”, прикани той.

По думите му парламент ще има и изборите ще бъдат в края на март и началото на април. „ Подписката, която започваме през днешния ден, изтича на 10 април. В най-хубавия случай тази подписка може да бъде обсъждана при започване на месец май. Целта е по тематиката за опазване на българския лев да съберем сред 200 и 400 000 подписа - да взимаме решение за нашето бъдеще, не някой различен да взима решение вместо нас ”, сподели Костадинов.

„ Подписката за еврото изтича на 10 април, едномесечен период да се обработят подписите и да се откри тяхната достоверност. Ако изборите са в края на март, началото на април - сред 10  и 15 април би трябвало да е образуван новият парламент и той да прегледа референдума ”, изясни Костадинов.

„ Никога не съм имал спестявания във валута. Нали вършим разлика сред това да притежаваш нещо и то да те има. Дали някой разполага с евро или не - е негов избор. Ако България вкара еврото, тогава няма избор. Хората, които действително управляват страната, виждат, че поддръжката за „ Възраждане ” пораства и се пробват да ни слагат пред приключен факт – ние няма да печатаме парите си у нас. Ако бъде признато еврото, за всяко нещо ще подвластен от една финансова институция, която не е у нас. Няма да разполагаме с физически банкноти, ще ни слагат на колене ”, сподели водачът на „ Възраждане ”.

Костадинов сподели, че мнението на специалистите за позитиви от приемане на еврото, са неистини.

В коментар, че инфлацията не е нараснала в някои централноевропейски страни след приемане на еврото, Костадинов сподели: „ Вижте Хърватия – 10 дни след въвеждане на еврото, там инфлацията е 20%, погледнете Естония, Латвия, Малта, Кипър – на всички места имаше растеж на инфлацията ”, сподели Костадинов.

Той още веднъж упрекна, че България извършва решения, спуснати от американското посолство. „ Дори през днешния ден имаме следващо решение в Народното събрание – ще преглеждаме създаване на спомагателна мощ в АЕЦ „ Козлодуй ” наложително през американското посолство ”, сподели Костадинов.

Повече вижте във 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР