Президентът не е пръв сред равни, той прави това, което

...
Президентът не е пръв сред равни, той прави това, което
Коментари Харесай

Йордан Лечков: Има много кандидати за президент на БФС, защото всичко е подредено и може да се награжда

Президентът не е пръв измежду равни, той прави това, което Изпълкомът взема като решение. Има доста претенденти, тъй като всичко е подредено и може единствено да се награжда. Далеч съм от мисълта, че сме идеални и пефектни. Всичко става с общи старания и благодарение на дъжавата. Това сподели Йордан Лечков в изявление за предаването " Арена спорт " на Българска национална телевизия.

" Всички разясняват Боби Михайлов, Йордан Лечков и Емо Костадинов, белким няма други. Още от 2019 година се опорочиха нещата, когато беше поискана оставката на президента на БФС законно определен, след това наново законно определен, и от 2021 година ние си имаме законно определен президент с транспарантен конгрес, който беше доста забавен. Опонентите всеобщо жалят заради своето неодобрение. Никой не им пречи да си влагат парите в спорта или във футбола. От тогава сме в параграф 22 ", сподели вицепрезидентът на БФС.

" Най-лесно е един човек да го опорочим, и да затрием всичко, което е постигнал. Има можещи и неможещи в този живот ", съобщи още Лечков.

Той сподели, че ръководещите в БФС не е належащо да излъчват собствен нов претендент.

" Какво значи да имаме подобен човек. Той идващият президент да не мисли, че го чака по-хубава орис. Едва ли не от 15 април ше имаме страхотни резултати, няма да стане от през днешния ден за на следващия ден ", безапелационен бе Лечков.

" Аз няма да се кандидатирам, не съм подобаващ за президент, заради огромната ми уста. Аз съм в неспокойствие да видя новите претенденти. Много е значима платформата. Нека ми посочат грешките, като управлението ", сподели Йордан Лечков.

" Очаквам конгресът да не бъде извършен, не знам, може нещо да се случи. Има още доста неща в съда. Има процедурни хватки. Ние си имаме още мандат ", добави някогашният футболен национал.

Според него сегашното управление оставя добра материална база.

" Има много положителни неща, желая подрастващите да имат повече предпочитание и усърдие. Има всеобщ футбол, само че не толкоз в професионална тенденция ", счита Йордан Лечков.

" Искам да се вземе едно генерално решение, страната да се ангажира с смяна в Закона на спорта, без страната няма по какъв начин да се получи ", разгласи Йордан Лечков.

Според него би трябвало допустимо най-скоро да стартира проектирането на народен стадион.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР