Президентът на Ювентус Андреа Аниели е уверен, че Кристиано Роналдо

...
Президентът на Ювентус Андреа Аниели е уверен, че Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Президентът на Юве уверен, че Кристиано ще остане

Президентът на Ювентус Андреа Аниели е убеден, че Кристиано Роналдо няма да напусне клуба това лято. Португалецът трябваше да види следващото разочоравание на " бианконерите " в Шампионската лига, макар че направи всичко допустимо да го предотврати. Той вкара два гола, а Юве завоюва с 2:1 против Лион, само че това не бе задоволително и отборът отпадна на осминафиналите.

Според материал във " Франс Футбол " Роналдо е отчаян от неналичието на напредък в клуба и неуспехите в Шампионската лига и е подготвен да си тръгне в посока Пари Сен Жермен. " Напълно съм убеден, че той ще остане, съобщи Аниели след отпадането на първенеца на Италия. - Мисля, че тази обява е обвързвана с изявление от преди няколко месеца. Това е остарял медиен трик. Мога да ви уверя, че Роналдо остава основeн дирек на Ювентус ".

" Този сезон явно е сладко-горчив. Беше доста сложна акция, постигнахме страховит триумф със спечелването на девета поредна купа и написахме нова глава в историята. Маурицио заслужава своя специфична страница, тръгвайки от аматьорските дивизии и стигайки до Скудетото ", разяснява още президентът на Юве.

The words of President Andrea Agnelli, following #JuveOL.
— JuventusFC (#Stron9er ) (@juventusfcen) August 7, 2020
" В Шампионската лига това е отчаяние за нас, играчите и почитателите. Както съм казвал последните години шампионатът беше една фантазия, в този момент би трябвало да стане цел. Следващите няколко дни ще проучваме и ще решим по какъв начин да продължим напред идващия сезон ", добави той.

Въпреки похвалите към Сари, на въпрос дали се обмисля промяна на треньора, Аниели отговори уклончиво: " Ще създадем цялостен разбор на сезона. Постоянно слушам, че имаме най-стария тим в Европа и това е нещо, което би трябвало да погледнем. Въпреки всичко спечелихме девета поредна купа - нещо, което не се беше случвало предходните 99 години и се колебая, че ще бъде направено идващите 100 години ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР