Президентът на волейболният Хебър (Пазарджик) Александър Иванов реши да отговори

...
Президентът на волейболният Хебър (Пазарджик) Александър Иванов реши да отговори
Коментари Харесай

Президентът на Хебър: Оформихме се като клуб, който е предпочитан, заради коректността си

Президентът на волейболният Хебър (Пазарджик) Александър Иванов реши да отговори на значими въпроси, касаещи бъдещето на клуба и селекцията на мъжкия тим за идващия сезон в Суперлигата, като хвърли повече светлина по тези въпроси в изявление пред клубния уебсайт :

- В последните дни се разделихме с трима състезатели, какво предизвика това решение?
- За страдание се постанова да се взимат и такива решения в спорта, неприятно е от позиция на това, че тези хора са оставили част от себе си, част от кариерите си в клуба. Стига се до миг, в който или едната или другата, или в този случай и двете страни не намират допирни точки, с цел да продължат напред, само че това е нещо напълно обикновено. Не става въпрос за някакви проблеми и кавги, които да са се случвали, тъй че ние в действителност им пожелаваме здраве и бъдещи професионални триумфи и не е просто сервизно изречение, тъй като те са хора, които са дали нещо на Хебър и по тази причина ние ще ги почитаме и имам вяра, че почитателите ще създадат същото.
 Хебър се раздели с двама волейболисти през днешния ден
- Какво ще кажете за дарението, което получи тима?
- По-спокойно гледаме все още, тъй като в такава икономическа рецесия е необичайност да получиш такива средства, изключително подаяние, и това ни дава една такава глътка пресен въздух да може да помислим и създадем нещата, които би трябвало и както би трябвало. Благодарни сме за това подаяние, ние постоянно сме се старали да бъдем правилни и може би в последните няколко години Хебър се наложи - стана нарицателна дума за уместност от позиция на това какво даваме на нашите състезатели и освен. Тези пари ще ни оказват помощ да запазим тъкмо това – да запазим коректността си към безусловно всички хора, с които работим.
 Президентът на Хебър: Целта си остава да завоюваме мечтания требъл
- Докъде стигнаха обжалванията на решението на БФВ?
- Ще си гоним правата до край, знаем че истината и законът са на наша страна, по тази причина ще продължим да вършим нещата поредно. Всичко, което разбираме, че се случва отвън рамките на разпоредбите, правилниците и наредбите на БФВ и българското законодателство ще бъде сезирано, където е належащо. Пуснахме тъжба пред Общото заседание на Федерацията и, защото разбрахме през медиите, че такова не имат намерение да свикат скоро, ние подходихме към този момент към Административен съд, чакаме развиване и там. Федерацията взе едно решение със задна дата, тъй че ние ще сезираме и това решение и няма да оставим нещата и няма да бъдем кротки. Може би не са привикнали хората да си търсят правата до дъно, само че ние ще покажем, че има за какво и се надявам откровено да получим поддръжката на неутралния фен, тъй като е значимо да търсим справедливостта, а в тази ситуация тя е на наша страна.
 Тодор Алексиев остава в Хебър
- Мисли ли се за нова селекция към този момент?
- Разбира се, както споделих ние в последните години се оформихме като един клуб, който е желан, поради коректността си и се надявам това нещо да продължи отсега нататък. В тази връзка имаме диалог с доста страни, чуваме се с всички състезатели и несъмнено нашите цели го оправдават. Не мисля, че ще вършим доста промени от позиция на състезатели, само че дано да не споделяме огромна дума, в идните няколко дни се надявам да има положителни вести и желая да уверя почитателите, че каквото зависи от управлението и от треньорския щаб, то ще бъде направено, с цел да може Хебър да е там, където му е мястото.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР