Президентът на волейболния Славия Иван Сеферинов, отрича, че на мача

...
Президентът на волейболния Славия Иван Сеферинов, отрича, че на мача
Коментари Харесай

Иван Сеферинов: Не е вярно, че се е пушило и пиело в залата

Президентът на волейболния Славия Иван Сеферинов, отхвърля, че на мача Славия - Град (Белоградчик) фенове са пушили и употребявали алкохол. Но неприятните подиуми по време и след мача са повода за въвеждане на заплатен вход от 5 лв. за идващите дуели на " белите ".

 Волейболният Левски притегля Илиян Преспов
Волейболният Левски притегля Илиян Преспов

" Сините " останаха без диагонал преди безконечното дерби

" Първо желая да кажа, че няма нищо правилно в това, че се е пушило и пиело в залата, както настояват от ВК Град. Има защита, такива работи не може да се случат ", показа пред BGvolleyball.com Сеферинов.

" Второ моята кола, тази на сина ми Иван Димитров и други от Славия също бяха напръскани със спрей. Аз също имах доста главоболия за нейното изчистване. Това са футболни почитатели, не волейболни. Смятам, че грозният акт не е бил предопределен тъкмо за колите на ВК Град, тъй като другояче и нашите нямаше да пострадат в този случай. Просто футболно безчинство " ".

Затова подхващаме ограничения. Въвеждаме вход за волейболните мачове. Следващият път те няма да платят и няма да ги има в залата. Надявам се от тук нататък всичко да е под надзор ", приключи някогашният ментор на дамския народен тим.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР