Президентът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че все още

...
Президентът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че все още
Коментари Харесай

Владо Николов: Все още не сме решили какво да правим, ако играем в ШЛ

Президентът на волейболния Левски Владимир Николов призна, че към момента с сътрудниците си не са решели каква селекция да прави тимът, в случай че завоюва купата и се класира непосредствено в групите на Шампионската лига.

" Въпросът с Шампионската лига е доста внимателен, само че нека да ни пристигна на главата. Дискутираме с сътрудниците от известно време. Дори Хебър нямаше гаранция, че ще излезе от групата, макар че беше събрал два равностойни състава. Наша отговорност е, несъмнено, да не се излагаме. Голяма част от момчетата, които в този момент играят, няма да имат място в тима. в Шампионската лига може да се стигне с огромна напрягане до осминафинал, четвъртфинал е нещо съвсем немислимо. Не знам дали си коства привличането на нови състезатели. Те ще дойдат, ще изиграят мачовете, ще си вземат парите, само че това значи, че нашите деца няма да се допрян до Шампионската лига. Ние сме решили през идващия сезон да разчитаме на разпределите от школата, знаете, че Симеон (б. а. - Николов) отпътува за Съединени американски щати. Ако ме питате дали Симеон (б. а. - Палев) и Виктор (б. а. - Жеков), имат равнище за Шампионска лига - нямат. Но те няма по какъв начин да се развият, в случай че не играят. Така че още не сме взели решение ", сподели Николов.

" Ако в дните преди Суперкупата, някой ми беше споделил, че финалът на шампионата ще бъде сред Левски и ЦСКА, щях да му отговоря, че е лунатик и не знае къде се намира. Но този мач е сбъдната фантазия. Имахме проблеми и двата клуба през сезона в разнообразни моменти. Но за мен връщането само че купата в София след 14 години съответствува и с възраждането на националния тим. Може да е съвпадане, само че по-скоро е причинност, че последната купа в София съответствува и с последните мощни резултата на националния отбор ", сподели още той.

" ЦСКА са умел състав - с двама равностойни разпределите, с шестима четворки, с най-хубавото либеро в България, със сръбска машина за точки ", похвали той противника.

" Мач сред Левски и ЦСКА е събитие. Преди 6-7 години организирахме подобен мач в " Арена Армеец ". Организацията продължи 3 месеца, имаше 6 хиляди по трибуните с платени билети и все пак финансовите резултати бяха отрицателни. До първия мач имаше единствено 6 дни, нямаше по какъв начин физически да се случи това. Не можем да осигурим защитата, която за този мач би трябвало да е към 500 души - частни охранители. Смятам, че в този мач няма място за провокации и ексцесии, те нямат място ", сподели още шефът на " сините ", който е петкратен първенец с тима като играч./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР