Президентът на ВК ЦСКА Александър Попов бе гост в днешното

...
Президентът на ВК ЦСКА Александър Попов бе гост в днешното
Коментари Харесай

Александър Попов пред Block Out: Най-важно е ЦСКА скоро да има нова зала

Президентът на ВК ЦСКА Александър Попов бе посетител в днешното издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Дългогодишният старши треньор на мъжкия тим на “червените ” приказва за целите на клуба.

”Безспорно най-важното е волейболния ЦСКА да има нова зала. Или да модернизираме нашия дом “Васил Симов ”. Говорили сме с нашите сътрудници и спонсори, които ни поддържат изцяло в това наше предпочитание и начинание. Нужно е обаче да има и устойчиво държавно управление и предпочитание от власт имащите да ни се помогне. Не желаеме нищо безплатно. Ние сами ще влагаме в това ”, съобщи Сашо Попов в студиото на Sportal TV.

“Вариантите са: 

Да се построи нова съвременна и съответна зала за волейбол на мястото на зала ”Васил Симов ”, в която да има по какъв начин и да се завърнат и да упражняват и многото ни детски и младежки тимове. 

Или да се реновира и модернизира зала “Васил Симов ”, с цел да дава отговор на актуалните условия за волейбол ”, съобщи Александър Попов във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

“Пред последните години ВК ЦСКА е вложил на 1,5 милиона лв. в зала “ ”Васил Симов ”, с цел да може това оборудване да може да приема дуелите и тренировките на нашите тимове. Знаем, че не е задоволително, само че в случай че не го бяхме създали, то в този момент зала “Васил Симов ” щеше да наподобява като хотела на ЦСКА и басейна на ЦСКА, който когато го види именитата Таня Богомилова постоянно плаче ”, добави Александър Попов.

“Волейболен клуб ЦСКА е единственият състезателен клуб в България, който през последните 30 години е плащал наем, с цел да води своята активност в своята зала… Фактите, обаче са такива ”, добави президентът на “червените ”.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР