Президентът на Верея Галин Михайлов даде първото си интервю след

...
Президентът на Верея Галин Михайлов даде първото си интервю след
Коментари Харесай

Президентът на Верея проговори след победата над Лудогорец

Президентът на Верея Галин Михайлов даде първото си изявление след вчерашната победа на тима против Лудогорец. Михайлов е наследник на притежателя на " Трейс " проф. Николай Михайлов.

-Г-н Михайлов, по какъв начин постигнахте успеха против Лудогорец?
-Победата се дължи на напъните на целия тим и спортно-технически щаб. Поздравявам момчетата за упорития труд и себераздаването. Благодаря им и за търпението, защото се знае, че имаме известни проблеми. Отборът сподели добра игра.

-Каква е задачата пред Верея?
-Целта ни през цялото време на шампионата е да запазим мястото си в групата. Не сме имали никаква друга цел.

-Да, само че тимът е на предно място в класирането. Нямате ли упоритост за присъединяване в евротурнирите, с които предходната година се разминахте в последния миг?
-Несериозно е да се борим за класиране в европейските шампионати. Целта ни е, в случай че можем да останем в Първа лига. До края на шампионата предстоят още доста мачове и се надявам да осъществим задачата си.

- Възможно ли е Верея да сервира и друга изненада против огромен тим, каквато направи с Лудогорец?
-Във всеки мач се борим да победим. Илиян Илиев е много кадърен треньор, познавам се с него от доста години. Възможно е да поднесем и други изненади. Предстои ни мач с ЦСКА. Ще продължим да търсим успехите.

- Заболя ли Ви от скандалния гол с ръка на Яблонски, с който Левски ви победи в последната минута?
- Заболя ме най-вече поради момчетата, тъй като видях лицата им след мача. „ Герена “ е негостолюбив стадион. Футболистите ни играха доста добре против Левски и заслужаваха да си тръгнат с нещо от този мач.
- Ще се решат ли финансовите проблеми на клуба?
- Ръководството на клуба прави всичко допустимо, с цел да реши тези проблеми. Още един път желая да благодаря на Илиев и на момчетата за търпението, което демонстрират. Те демонстрираха, че са същински мъже.

БЛИЦ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР