Президентът на Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal.bg, че билетът за

...
Президентът на Венцеслав Стефанов обяви пред Sportal.bg, че билетът за
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в клетката, билетът ще е 50 лева

Президентът на Венцеслав Стефанов разгласи пред Sportal.bg , че билетът за идния полуфинал сред " белите " и - София в шампионата за Купата на ще коства 50 лв.. Изказването на боса на най-стария столичен клуб идва часове, откакто агитката на " алените " разгласи, че ще прави шествие от постройката на БФС в Бояна до стадион " Славия " в квартал " Овча купел ".
 Сектор “Г ” за идния митинг: Ще приказваме по различен метод, тъй като времето за обяснение от дълго време завърши Сектор “Г ” за идния митинг: Ще приказваме по различен метод, тъй като времето за обяснение от дълго време завърши
" Цената на билета за мача с ЦСКА ще бъде 50 лв.. Ще настаним тяхната агитка в " клетката ". Плащат си по 50 лв. и влизат. Това е. Разбрах, че един човек е определил среща на Катрин Зита-Джоунс на пилоните на НДК. Аз чаках Бербатов пред БФС, където няколко дни по-рано Димитър беше провел митинг с деца и където ламти да седне да ръководи. А Катрин Зита-Джоунс надали е чувала за пилоните на НДК, тъй че съвет от мен към индивида - да не върви, ще му " върже " тенекиена кутия ", сподели Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР