Президентът на Венцеслав Стефанов и не пропусна да захапе и

...
Президентът на Венцеслав Стефанов и не пропусна да захапе и
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Държавата е помагала на Левски и ЦСКА, но за 30 години Славия не е получила дори 1 лев

Президентът на Венцеслав Стефанов и не пропусна да " захапе " и във връзка това, че са богопомазани пред страната.

" Искам да кажа, че почитателите би трябвало да поддържат тима си, а не да се бъркат в политиката. Уредникът на музея на сподели, че сме създали тънка заменка за стадиона - тънки, дебели, тогава предложих на всички клубовете по този метод да узаконят собствеността си. И ЦСКА, и отхвърлиха! Васил Божков беше притежател на ЦСКА, на беше Владимир Грашнов или Тодор Батков. Разговаряхме, предложих, само че споделиха, че имат други визии. Аз не мога да съм греша в работата на другите. Единствено шефовете на Черно море ме послушаха.
свързани новини7355на 03.12.2021
Не съм взел за себе си стадион " Славия ", това е за Славия, за бъдещето на Славия, за децата ни и за всички слависти. Клубът не би трябвало да е като безделник. Просто ние мислехме за бъдещето, другите имаха друга политика. Тънки, дебели, ситни, огромни - всеки да си гледа в личната чиния. Защо никой не споделя, че няма 1 лев обвързване към никого и към никоя институция? Освен това за всички тези близо 30 години не сме получили 1 лев от страната! Категоричен съм! Това за какво не го дискутират? Удобно е единствено да ревем и да желаеме от страната. За осветлението на стадион " Славия " не сме получили 1 лев държавна помощ - има документи! Пред обстоятелствата и боговете мълчат ", съобщи босът на белите пред " Спортал ".

" Очевадно е, че през тези години е пособия на и ЦСКА. Вадят от архивите какво е станало през 1953 година, през 1956 година. А какво стана през последните 12 години? Дайте да забележим. Определено на е помагано повече от страната. Трябва да се гледа обективно на нещата - някои са привикнали да работят на правилото, че у който е химикалката, той дефинира резултата на играта ", добави още Стефанов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР