Президентът на Венцеслав Стефанов даде интервю, в което направи колоритно

...
Президентът на Венцеслав Стефанов даде интервю, в което направи колоритно
Коментари Харесай

Венци сравни секса и трансферите и разкри много любопитна сделка

Президентът на Венцеслав Стефанов даде изявление, в което направи колоритно съпоставяне сред секс и трансферните покупко-продажби във футбола. Освен това той призна, че Андреа Христов към този момент е футболист на Козенца, както и че синът на Гонзо - Александър Иванов, ще е част от " белите ".
" Преди Нова година разбрахте, че привлякохме сина на Хосе Мари Бакеро - Джон. Сега мога да разкрия, че и синът на Гонзо идва при нас, подписахме. Александър Иванов е нападател, уповавам се да ни помогне в офанзивата. Момчето има качества.
Андреа Христов към този момент е футболист на Козенца. Продадохме го, сумата не е значима, удовлетворени сме. Андреа ще подпише контракта си в околните дни, защото до момента беше на почивка в Занзибар. В бизнеса е като в секса - би трябвало и двете страни да бъдат удовлетворени. Ако има предложения, които ни задоволяват, бихме продали и други наши играчи. За Светослав Вуцов има интерес, само че нищо съответно като предложение все още " - стартира той пред " блиц ".
" За 2022 година си поисквам здраве - на мен и околните ми, както и на момчетата. Не би трябвало да сме алчни. С какво ще запомня 2021 година? С многото кавги, изборите, коронавирус. Не беше приятна година, само че това е животът. Трябва да се борим, да не чакаме нищо на готово. Аз също минах през ковид, и то по никакъв начин не леко. Радвам се, че съумях да го преодолея " - показа още той.
Вижте повече за .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР