Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че коалицията на държави,

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че коалицията на държави,
Коментари Харесай

Мадуро обвини САЩ и ООН в манипулации на венецуелския народ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро съобщи, че обединението на страни, водени от Съединени американски щати приготвя досие, посредством което да оправдае военна инвазия на Боливарска република, съобщи БГНЕС.
" Венецуела е подложена на непрекъснат експанзия в медиите. Има опит да се сътвори досие, с цел да оправдае интернационалните интервенции. Взети са ограничения посредством медиите, с цел да се сътвори концепция за филантропична рецесия, която да се употребява като предлог за Организация на обединените нации да оправдае намесата на коалиция от страни, водени от държавното управление на Съединени американски щати... " - Мадуро съобщи в сряда в границите на 73-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.
Според президента на Венецуела всички диалози за миграционната рецесия в страната са измислени. " Миграционната рецесия беше направена по разнообразни способи, които не могат да устоят на рецензии. Тази рецесия се пробва да отклони вниманието от действителните миграционни рецесии в света ", сподели Мадуро. През последните години, Венецуела изпитва остра обществена и икономическа рецесия, с хиперинфлация, обезценка на валутата и неналичието на съществени артикули и медикаменти. Трудна обстановка принуди доста хора да изоставен родината си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР