Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че се водят тайни

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро потвърди, че се водят тайни
Коментари Харесай

Мадуро потвърди, че правителството му води тайни преговори със САЩ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро удостовери, че се водят секрети договаряния сред високопоставени представители на неговото държавно управление и на администрацията на Съединени американски щати, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

"Потвърждавам, че от няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на държавното управление на Съединени американски щати ", сподели Мадуро и добави, че всички договаряния са се водили с негово позволение.

Мадуро сподели това броени часове, откакто президентът Тръмп съобщи, че държавното управление му води диалози "с разнообразни представители " на венецуелския президент.

В неделя АП заяви, че Съединени американски щати са открили скрито контакт с водача на социалистическата партия и втория по въздействие човек във Венецуела Диосдадо Кабельо и че близки съдружници от обкръжението на Мадуро търсят гаранции, че няма да бъдат съдени за нарушавания на човешки права и други закононарушения, в случай че правят отстъпка пред растящите претенции за свалянето на венецуелския президент.

Тръмп не удостовери дали се водят диалози съответно с Кабельо.

Мадуро не заяви имената на свои представители, които водят договаряния със Съединени американски щати. Президентът социалист повтори предлагането си за персонална среща с Тръмп за нормализиране на връзките.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР