Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви днес в Москва, където

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви днес в Москва, където
Коментари Харесай

От Москва Мадуро обяви $6 млрд. руски инвестиции за Венецуела

Президентът на Венецуела Николас Мадуро разгласи през днешния ден в Москва, където е на посещаване, че Русия ще влага 6 милиарда $ във венецуелската петролна и минна индустрия, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Тези два дни бяха интензивни. Получихме гаранции за инвестиция в петролния бранш за над 5 милиарда $ и за контракти превишаващи един милиард $ ", свързани с минното дело, заяви Мадуро.

Той сподели още, че Русия ще достави на Венецуела 600 000 тона пшеница, добавя ТАСС. Русия също така ще прави поддръжка и техническо обслужване и ремонт на оръжейните системи на Венецуела.

Руският президент Владимир Путин изрази поддръжка за венецуелския си сътрудник, съобщи през вчерашния ден Франс прес, като означи, че Николас Мадуро е дошъл на посещаване в Москва, с цел да изиска финансова помощ за разтърсената стопанска система на страната си.

" Подкрепяме напъните ви за реализиране на взаимно съгласие в обществото и всичките ви дейности за усмиряване на връзките с опозицията ", съобщи съветският водач при започване на срещата с Мадуро през вчерашния ден.

" Разбира се, осъждаме всички дейности с очевидно терористичен темперамент, всички опити за смяна на обстановката благодарение на мощ ", означи Путин, представен от ТАСС.

Руският президент сподели, че се радва на опцията " да се сверят часовниците за ситуацията в региона и да се беседва за развиването на двустранните връзки ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР