Президентът на Валенсия Анил Мурти е извикал на разговор българския

...
Президентът на Валенсия Анил Мурти е извикал на разговор българския
Коментари Харесай

Президентът на Валенсия доволен от работата на Любослав Пенев

Президентът на Валенсия Анил Мурти е извикал на диалог българския треньор Любослав Пенев и е изразил задоволството си от работата на българския експерт досега. Пенев беше назначен през лятото отпред на втория състав на клуба, който се състезава в третото равнище.

Още при назначението му съществена задача за него била да приготвя младите играчи за първия отбор. "Работата на Пенев към този момент дава резултат, откакто двама негови играчи за следващ път бяха изтеглени от дублиращия отбор в групата на първия тим.

Тимът му в Сегунда Б записа тъждество в последния мач, само че други двама играчи, които са под негово управление, вземат участие на Световното за юноши. Не е изненада, че президентът Мурти е удовлетворен от работата на Пенев, написа консуматор във форума на клуба www.deportevalenciano.com. Антонио Латоре, прочут като Тони Лато, както и Начо Хил- и двамата титуляри във втория тим при Пенев, бяха взети в групата от 18 индивида на първия тим при триумфа с 6:3 над Бетис като посетител.

С тях двамата общо седем футболисти, с които Любо Пенев работи в дублиращия състав, са употребявани за публични мачове, контроли или тренировки и двустранни игри от старши треньора на първия отбор Марселиньо Торал. С Пенев работят също по този начин 17-годишните Уго Гиямон, бранител, и Феран Торес- нападател.

И двамата са част от националния тим на Испания в тази възраст, който сега играе на Световното състезание за юноши. Анил Мурти е посланик от Сингапур, само че е довереното лице на притежателя на клуба Питър Лим, който следи работата на всички равнища във Валенсия./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР