Президентът на Урал Григорий Иванов иска сезонът в руската Премиер

...
Президентът на Урал Григорий Иванов иска сезонът в руската Премиер
Коментари Харесай

Урал на Хичо иска анулиране на сезона в Русия

Президентът на Урал Григорий Иванов желае сезонът в съветската Премиер лига да бъде анулиран. В отбора играе родният национал Николай Димитров.

Първенството бе прекратено 9 кръга преди края поради пандемията от ковид. Лидер е Зенит с 9 точки задатък пред Локомотив (Москва) и Краснодар. Урал е 11-и.

" Мисля, че при започване на април ще се състои отдалечено съвещание на клубовете. Ще обсъдим какво да предприемем. Повече не мога да арестувам футболистите. Аз съм за привършване на сезона без първенец и изпадащи.

Разберете, сега не знам какво да върша с играчите. В Москва карантината стартира по-рано, само че в Екатеринбург е неотдавна. Футболистите би трябвало да заплащат квартири и хотели. Всички чужденци желаят да се приберат при фамилиите си.

Намаляване на заплатите? Не знам по какъв начин е при другите клубове, само че при нас заплатите не са толкоз огромни, а и са в рубли. Това значи, че чужденциет от страните в Еврозоната към този момент са изгубили 20% поради разликата в курса. Не е добре освен това състояние в допълнение да им орежем възнагражденията ", съобщи Иванов.
 Хичо и Урал изгубиха от дилетант
Хичо и Урал изгубиха от дилетант

Николай Димитров бе заменен в 75-ата минута
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР