Президентът на Университета на Пенсилвания Лиз Магил отхвърли реториката си

...
Президентът на Университета на Пенсилвания Лиз Магил отхвърли реториката си
Коментари Харесай

Президентът на UPenn се опитва да отхвърли реториката на изслушването в Конгреса на свидетелските показания: `Жалко почистване на PR`

Президентът на Университета на Пенсилвания Лиз Магил отхвърли реториката си дали призоваването за геноцид на евреите нарушава Бръшляновата лига учебния кодекс за държание при малтретиране или тормоз, откакто тя се сблъска с противоположна реакция.

„ Имаше миг по време на вчерашното чуване в Конгреса по отношение на антисемитизма, когато ме попитаха дали апел за геноцид над еврейския народ на нашият кампус би нарушил нашите политики. В този миг бях концентриран върху дългогодишните политики на нашия университет, съобразени с конституцията на Съединени американски щати, която споделя, че единствено словото не е наказуемо ", сподели президентът Магил в обява X в сряда вечерта.

„ Не бях концентриран върху, само че трябваше да бъда, върху неопровержимия факт, че апелът за геноцид над еврейския народ е апел за някои от най-ужасните прояви на принуждение, които човешките същества могат да извършат “, президент Магил споделих.

„ Това е зло. Просто и ясно “, сподели президентът М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР