Президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дана Уайт планира да

...
Президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дана Уайт планира да
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Веднага щом Камару Усман е здрав, ще се бие с Колби за титлата

Президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Дана Уайт възнамерява да даде на почитателите конфликт сред Камару Усман и Колби Ковингтън, незабавно щом първенецът в междинната категория е в кондиция.

Ковингтън направи всичко допустимо, с цел да не изпадне името му от вероятни кандидати за Камару Усман. Още през юни 2018 година Колби завоюва краткотрайния пояс против Рафаел дос Анжос. Боят с Тайрън Уудли (тогавашния шампион) изглеждаше неминуем, само че Ковингтън съобщи, че желае време, с цел да се оперира, което не се хареса на отговорниците в UFC. Камару победи Тайрън посредством единомислещо съдийско решение и отмъкна златото в категорията до 77 кг.

Говорейки пред ММА медии, Уайт съобщи, че незабавно откакто Усман се възвърне от интервенция, той ще би трябвало да потвърди, че купата ще остане в негови ръце.

" Полу-средната категория в никакъв случай не е била по-вълнуваща. Препълнена е с гений и впечатляващ миг тъкмо в този момент. Не мисля, че сме оповестили дата още, само че това е идната борба за златния пояс. Веднага откакто Усман е по-добре, ще се бият. Той претърпя две интервенции, свързани с хернии. Веднага щом се оправи от това, борбата ще бъде направена. Тази дивизия я чакат толкоз доста страхотни боеве…” съобщи Дейна Уайт.

Вече имаше миг на сдърпване сред Колби и „ Нигерийския призрачен сън “. Двамата съвсем стигнаха до разпра ден след UFC 235. Мениджърът на Усман - Али Абделазис даже се опита да удари американския герой по време на “приятната” среща на летище.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР