Президентът на Ultimate Fighting Championship Дана Уайт твърди, че двубой

...
Президентът на Ultimate Fighting Championship Дана Уайт твърди, че двубой
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Ще видим Диаз срещу Масвидал в UFC 235


Президентът на Ultimate Fighting Championship Дана Уайт твърди, че дуел сред Ник Диаз и Хорхе Масвидал евентуално ще се състои в UFC 235.

Миналия месец ММА публицисти оповестиха, че Диаз и Масвидал са се съгласили да се бият един против различен в UFC 235, което ще се организира на 2 март. Все още договорите не са подписани от двете страни. Оттогава новости по тематиката “Диаз - Масвидал” не са изниквали. Това се промени по време на конференцията след UFC 231, където Дейна Уайт удостовери, че вероятността “Диас против Масвидал” да се сбъдне е много обещаваща.

Говорейки с репортерите след предпоследното пей-пър-вю за годината, Уайт разкри, че Диаз в действителност ще се бие против Масвидал.

" Към момента, този пердах в действителност ще се случи. Доколкото ми е известно, тази борба ще е действителност, в случай че не е станало нещо след последните ни диалози, което е доста допустимо.”

Диас не е стъпвал в осмоъгълника на UFC от януари 2015 година. Първоначално той отстъпи победа посредством единомислещото решение на Андерсън Силва. Кръвната картина на “Паяка” обаче сподели наличност на неразрешени субстанции в системата му и резултатът от битката бе изменен на “Несъстоял се”.

Диас също бе осъден поради приложимост на марихуана и на боеца от Стоктън му бе неразрешено да се състезава в ММА борби за интервал от 5 години. След като казусът набра внимание в онлайн пространството, Антидопинговата организация в щата Невада бе принудена да намамали наказването на Диаз доста.

Що се отнася до Масвидал, последната му борба бе през ноември 2017 година. Тогава той загуби от Стивън Томпсън с единомислещо съдийско решение. Това беше второто следващо проваляне на Масвидал.

UFC 235 ще бъде извършено в Лас Вегас, Невада. Кой от двамата бойци мислите, че ще успее да надделее в случай че този конфликт се състои сигурно?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР