Президентът на Украйна заяви, че руското настъпление на фронта е

...
Президентът на Украйна заяви, че руското настъпление на фронта е
Коментари Харесай

Зеленски: Военните планове на Москва не се ограничават до Украйна

Президентът на Украйна съобщи, че съветското нахлуване на фронта е спряно и че силите на Киев укрепват отбранителните си линии.
Нашите бойци стабилизират позициите ни на фронта. Правят го макар лимитираните доставки на оръжия от нашите сътрудници. Благодаря на всеки боец и пълководец, на всички наши воини, които обезпечават защитата и фронтовите интервенции със своята мощ и устойчивост.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

Зеленски добави, че съгласно данни на украинското военно разузнаване, военните проекти на Русия включват и други страни, освен Украйна.
Според отчета на ръководителя на военното разузнаване на Украйна Буданов, военните проекти на Русия са ориентирани освен против нашата страна, само че и против други страни. Обща задача на света е да осуети болната фикция на Путин, че той сякаш разполага с време да продължи войната.
Володимир Зеленски – президент на Украйна 

След " имитацията " на избори в Русия Путин евентуално ще форсира мобилизацията на бойци за фронта, допусна украинският водач. И прикани за в допълнение ограничение на активизирането на запаси и финанси от страна на Москва.В изявление за френски медии Вододимир Зеленски сподели, че до момента в който Украйна удържа фронта против съветските сили, френската войска може да си стои във Франция.На 26 февруари президентът на Франция Еманюел Макрон съобщи, че изпращането на западни военни в Украйна не трябва да се изключва. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР