Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски отговори на думи на Путин, че Украйна е красавица, която трябва да търпи

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога съобщи през днешния ден, че неговата страна е търпелива, тъй като "търпението е мъдрост ". "Украйна е доста търпелива, тъй като това (търпението) е мъдрост, това е значимо и за Европа, и за руснаците ", сподели Зеленски, представен от ТАСС. Нашето самообладание въздейства на провокациите, на които не отговаряме, тъй като търпението е мъдрост, добави Зеленски, разяснявайки по молба на медиите думите на президента на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През.

На вчерашната обща конференция в Москва с френския президент Еманюел Макрон Путин употребява фразата: "Нравится, не нравится, терпи, моя хубавица " (Харесва ти или не, търпи, моя красавице), имайки поради, че Киев би трябвало да съблюдава Минските съглашения.

Зеленски се съгласи с думите на Путин, че Украйна е "красавица ", само че не и с определението "моя ". Това към този момент е прекомерно, уточни той.

На конференцията през вчерашния ден Путин обърна внимание на думите на Зеленски, че не му харесва нито един пункт от Минските съглашения. Путин съобщи, че "Минск 2 " би трябвало да се извършва, за какво това съглашение няма опция и тогава цитира фразата, провокирала дискусия.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че съгласно него Путин е заимствал фразата за "красавицата " от съветския фолклор, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР